maanantai 17. joulukuuta 2012

The fuck is wrong with me...

Tällä kertaa ajattelin laittaa biisin ensiksi :'3 vaihtelu virkistää?

Vituttaa, ahdistaa. Kaikki on outoa. Tunnen itseni huonoksi ihmiseksi, ihan kuin leikkisin erään henkilön sydämellä. En vain tiedä mitä pitäisi tehdä. Itkettää. No, ainakin B2ST auttaa jonkun verran, olen seurannut heitä jo pitkän aikaa, mutta nyt pari päivää sitten aloin katsomaan heidän reality-ohjelmaansa, joka pitää ajatukset mukavasti muualla kuin ihmisissä ja koulussa. En jaksa koulua. Tunnen itseni taas sairaaksi. Kuumetta? Ehkä, en jaksa mitata. Haluan vain nukkua, en ole saanut kunnolla unta moneen päivään. Tai siis, uniongelmia on ollut jo vuosia, mutta nyt ne ovat taas vaihteeksi pahentuneet. Yöt menevät silmänräpäyksessä ja torkun tunneilla.

Samalla tunnun eläväni aivan toisessa maailmassa, missä voin olla kuka haluan. Kuvittelen itseni elämässä aivan jossain muualla aivan toisenlaisten ihmisten kanssa. Tämä on pitänyt minut edes jotenkin pinnalla jo pitkän aikaa. Entinen koulupsykologi sanoi, että tämä on huono juttu. En usko, sillä jos en saisi ajatella mitä haluan, olisin aivan varmasti jo jossain muualla kuin maapallolla.

Oli pakko laittaa toinenkin biisi, koska B2ST. <3

I want the bad feeling away, I want to live again. This time I don't want to be living inside an invisible cage that blocks my way to future.

Hessu kuittaa ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti