tiistai 1. tammikuuta 2013

Mommy, I feel weird again


Näin ensiksi, helvetin hyvää uutta vuotta 2013. Turhin ja yliarvostetuin uusi vuosi koskaan, vaikka olikin minun osaltani yksi parhaista vuodenvaihteista. Pelasin viisi tuntia World of Warcraftia, pelasin pari tuntia Unchartedia, katsoin MAMA:n, puhuin Johannalle skypessä ja aloitin piirtämään Tupakkalakkoa.

Tänään pää on ollut aivan sekaisin. En tiedä miksi. Koko päivä on mennyt hyvin, sain piirrettyä eiliseltä jääneen Lakon valmiiksi ja olen lukenut muutaman ficin. Silti tekee vain mieli mennä nukkumaan ja olla yksin koko loppuelämä. Olen taas ollut muutaman päivän kipeänä ja pahemmaksi menee... En saa öisin unta enkä aamuisin jaksa herätä, joten se venyy myöhään iltapäivään. Damn you, vacations!

Haluan Amerikkaan Johannan luo. Olemme vitsailleet muuttavani Amerikkaan opiskelemaan hänen luokseen, mutta vitsistä on pikemminkin muotoutunut haave. Kuinka jännittävää ja hauskaa olisi asua jossain niin kaukana ja niin isossa paikassa?

B2ST on täyttänyt pääni taas kerran. Pidin heistä noin viikon tahattoman tauon, koska... en tiedä :') Viime päivinä olen kuunnellut paljon dubsteppiä ja rockia pelkästään siksi, etten tiedä mitä kpop-yhtyettä fanittaisin niinä päivinä. En jaksa kirjoittaa enempää, joten laittelen tähän taas jotain random juttuja~
Tupakkalakko <3

Uitiin niin kauas kunnes raja tuli vastaan 8) hauskaa oli~

Katsoin B2ST:n paidattomia kuvia ja ilmeeni kun ruudulle ilmestyi Dongwoon oppa:
 Olin paha tyttö ja luin smut-ficcejä... täydellistä :3
 JA IHAN KUIN TÄSSÄ OLISI TAEMIN JA JONGHYUN TAI MINHO :OO

Koska B2ST:n harjoitusvideot ovat ihania <3

Hessu kuittaa, pahoittelut sekavasta postauksesta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti