sunnuntai 7. lokakuuta 2012

I feel so fucked up

//Angstia luvassa, ei kannata lukea jos angstin ja vitutuksen tuotokset eivät kiinnosta. You have been warned. Kirjoitettu joskus yöllä, en muista kellonaikaa.

Vittu. Mistä tätä huonoa oloa tulee. En halua olla hereillä, en saa unta. Kaikki ajatukset pyörii päässä. Mitä pitäisi tehdä? Mitä minulle tulee tapahtumaan? Itkettää. En jaksa tehdä mitään. Musiikki vaihtuu rockahtavasta punkista surullisempaan ja hellempään. Voi kunpa en olisi puhunut eräälle tänään, kaikki voisi olla paremmin. Voi kunpa en olisi ollut puhumatta toiselle, kaikki olisi varmasti paremmin. Voi kunpa olisin tehnyt jotain tuottavaa tänään, niin en olisi ollut koko aikaa ihan haavi auki ja tylsistyneenä istuskellut tässä. En oikeasti ole tehnyt tänään mitään muuta kuin katsonut muutaman jakson Criminal Mindsia ja ollut tietokoneella. Nolife? Ehei, en ollenkaan, en... Juu. Ajatukset pyörii eräässä henkilössä. Ja sitten toisessa. Mitä ajattelen kenestäkin? En tiedä. Kaikki on sekavaa. Ollut jo muutaman päivän, mutta tänään pakka sekoittui enemmän. En rupea selittelemään kenestäkään yksityiskohtaisesti, se veisi liikaa aikaa.

Väsyttää. Kunpa asiat vain loksahtaisivat paikalleen sillä aikaa kun nukun, jos pystyn nukkumaan. Haluan unohtaa kaiken edes hetkeksi ja rentoutua kunnolla. Milloinkohan olen viimeksi ollut täysin rentoutunut? Siitä on ihan liian pitkä aika.

Näin asiasta mustikkakeittoon~ Rakastuin muutama päivä sitten The Cab-nimiseen bändiin. Heidän kappaleensa jäävät todella helposti soimaan päähän. Saan sentään jotain muuta ajateltavaa, tai siis jotain mikä siirtää ajatuksia toisaalle.

Hessu kuittaa jälleen~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti