lauantai 6. lokakuuta 2012

Just because

Kuten näkyy, aloitin siis uuden blogin yksin. Miksi? Koska halusin. Ei mitään ihmeellistä, tekee mieli kirjoitella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä että postaisin joka päivä kilometrin mittaisen saarnan jokaisesta asiasta mitä päähän tulee. Ja näin ennakkovaroituksena, kirjoitan täysin itseäni varten, joten tämä saattaa olla tylsää luettavaa joidenkin mielestä. Tekstin sisältö saattaa vaihdella kukkasista ja yksisarvisista kamalaan angstiin ja vuodatuksiin. Saatan siis laittaa jotain pienehköjä varoituksia postauksien alussa jos materiaali ei ole mitä kauneinta luettavaa. Tämä johtaakin sitten siihen, ettei kommentteihin tarvitse tulla urputtamaan ''kamalasta teini-angstista, jota kukaan ei jaksa lukea'', itse olen siitä varoittanut ja pyytänyt olemaan lukematta jos aihe ei miellytä.

Mitähän sitä kertoisi tästä päivästä. Tylsää, ei mitään tekemistä, tyhjä, mutta jotenkin onnellinen olo. Alunperin olisin halunnut mennä kaupungille ystävän kanssa, mutta hän ei jaksanutkaan lähteä. Tästä seurasi se, että olen istunut koneen äärellä koko päivän. Oikeastaan siinä ei ole mitään ihmeellistä, koska teen niin joka päivä ellen ole koulussa.

Olen myös pohtinut ensiviikonloppua, jolloin menen Helsinkiin Yamaconiin. En enää tiedä haluanko mennä sinne, mutten  kuitenkaan haluaisi jättää sitä välistä. Yamacon olisi kuudes con, johon menen tänä vuonna. Koko elämäni aikana se olisi yhdeksäs. Josta tuli mieleen ensi vuoden ensimmäinen con, Frostbite. Cossaanko? En, mutta pukeudun joksikin saksalaisnaiseksi. Tarkoituksena olisi pukeutua mustiin nahkasaappaisiin, harmaaseen kynähameeseen, valkoiseen kauluspaitaan, mustaan korsettiin ja saksalaiseen koppalakkiin. Saas nähdä, miten onnistun löytämään kyseiset vaatekappaleet, nahkasaappaat ja koppalakki minulla tosin on jo.

Tänään olen kuunnellut monia erilaisia artisteja, mm. BTOB, Ga In, Secret ja CRAZYNO. En ole ollut tänään oikeen millään tuulella, joten laitoin vain ihan sattumalta joitain korealaisia musiikkivideoita pyörimään.


Ga Inin Bloom on aivan ihana, jotenkin piristää mukavasti päivää ja jää soimaan helposti päähän (:

Hessu kuittaa~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti