tiistai 9. lokakuuta 2012

Koulu sitä, koulu tätä ;_;

Heipä hei taas (ainoa lukija: Sini<3 tai mistä sitä tietää että lukeeko hän sittenkään tätä paskaa), viikko on lähtenyt käyntiin suht hyvissä merkein, sain lämmitettyä välejä kullan kanssa ja koulumenestys on mitä mahtavin. Ensiviikolla on koeviikko, joka palkitaan ruhtinaallisen viikon pituisella syyslomalla. Kuitenkin ennen koeviikkoa on rauhoittavasti Yamacon, jonne olen nyt sataprosenttisesti menossa cossi päällä~ ^^ Cossista tulee ehkä kuvia blogiin, jos rakas serkkuni jaksaa kuvata.

Kävin tänään koulun jälkeen vähän shoppailemassa ja löysin cossiin 50-lukuhenkisen kirkkaan punaisen huulipunan ja siihen sopivan huultenrajauskynän. Ostin myös (helvetin kalliin) gel liner-siveltimen, koska olin sellaisen rikkonut (lue: unohtanut pestä joten siihen jämähti kaikki eye linerit ;__;). Sokoksen myyjä vähän nauroi selityksilleni, kun en oikein tiedä meikeistä mitään. ''Sellanen ihme juttu millä laitetaan geeli.. sellasta, tiiätkö.. eye lineria tai jotain.'' Minäkö miehekäs, pyhpah.

Miehekkäästä tuli mieleen, että minun pitäisi saada GTA San Andreas koneelle joku päivä~ Sain tietää, että kaverini oli saanut sen pelin muistitikulle ja hän lupasi lainata tikkua sen verran että saan pelin siirrettyä koneelleni.

Kuten otsikosta saattaa päätellä, koulu alkaa taas hallita elämäntapojani ja rutiinejani. Koulupäivät ovat alkaneet olemaan pitkiä, pahimmillaan kahdeksasta neljään ja parhaimmillaan yhdeksästä yhteen. Tänä vuonna on myös kymmenen aamuja, jopa kahdesti viikossa. Läksyjäkään ei ole niin paljon kuin kuvittelin olevan, mutta on paljon enemmän opeteltavaa pienemmässä ajassa. Tosin tällä hetkellä eri aineissa on käsitelty aika paljon samoja asioita mm. biologiassa ja kotitaloudessa sienet, joten opettelu on sinänsä hieman helpompaa.

Eilisaamun kuuntelin pelkästään rokkia tai muuta aggressiivista/vihan ja vittuuntuneisuuden poistavaa musiikkia, joten vastapainoksi olen kuunnellut aika paljon söpöilyä eilisen iltapäivän ja hieman tänäänkin. Kpoppia, kuten arvata saattaa. Yhtäkkiä vain alkoi soimaan Orange Caramelin Lipstick päässä, joten oli aivan pakko kuunnella se ''muutamaan'' kertaan kaupungilla ollessani.


Hessu kuittaa~ 

1 kommentti:

  1. Haha joo, kyllä mä tätä luen, älä huoli. :D Sun _pitää_ laittaa siitä cossista kuvia, että mäkin nään sen. >:D

    Btw toi Lipstick on ihana. :D

    VastaaPoista